Beste luchtcompressoren voor spuitverf 2019

Luchtcompressoren

Beste luchtcompressoren voor spuitverf 2019


Een luchtcompressor van behoorlijke kwaliteit is geschikt voor vrijwel alle verfspuiten en stelt u in staat om elke gewenste sproeier te kiezen. Het is meestal de beste metgezel van een ervaren schilder in de buurt of in de nabijheid van de doe-het-zelvers tijdens huisactiviteiten.

Het vinden van de juiste luchtcompressor voor uw verfbehoeften is geen eenvoudige opdracht, omdat het een grondig onderzoek van de beschikbare items vereist. Hier zijn een paar betrouwbare.

 

 1) California Air Tools 10020C Luchtcompressor


Al geruime tijd staat het merk California Air Tools synoniem voor hoogwaardige luchtcompressoren in alle categorieën. De 10020C Ultrastille en olievrije luchtcompressor (“CAT 10020C”) gaat verder met deze gewoonte en brengt kwaliteitsinnovatie naar experts en beginnende doe-het-zelvers met een groot aantal voordelen. De CAT 10020C vervangt de welbekende CAT 10020 en biedt een rustige 2,0 pk-compressor die een onvoorstelbaar lage 70 decibel geluid produceert terwijl hij tijdens activiteit op een laag toerental van 1680 RPM wordt afgevuurd. Minder lawaai en minder motorslijtage betekent betere taaiheid en langere levensduur.
langere levensduur

2) Rolair JC10 Plus-compressor


De PORTER-CABLE C2002 olievrije UMC-pannenkoekcompressor (“PORTER-CABLE C2002”) wordt geleverd met het voorbeeldige uiterlijk van de rode pannenkoekcompressor, een waterkanaalventiel en elastische voeten voor extra sterkte.
De conservatieve hogedrukstructuur van deze 150-psi zes gallon zonder olie-eenheid werkt voor verschillende luchtgereedschappen, omdat deze wordt beoordeeld op 2,6 SCFM bij 90 psi, wat rekening houdt met een snelle recuperatietijd. De C2002 is praktisch nieuw in zijn categorie en biedt twee productielijnen die luchtkoppelingen hebben geïntroduceerd om twee mogelijke klanten te ondersteunen. De C2002 biedt tal van duidelijke hoogtepunten.


3) California Air Tools 5510SE luchtcompressor

luchtcompressor

De California Air Tools 5510SE Ultrastille en olievrije 1.0-HP 5,5-gallon luchtcompressor (“CAT 5510SE”) is een ander stuk van een stroom van rustige maar krachtige stappen in de showcase van de compressor.
De CAT 5510SE biedt een 1,0 pk-compressor die slechts 60 decibel geluid produceert terwijl hij met 1680 RPM aanslaat. Net als andere nieuwe CAT-bijdragen heeft het een dubbele zuigerpomp zonder olie en Easy Start Valve-mechanisme om een ​​koud begin (lagere stroomsterkte) bij lagere temperaturen eenvoudiger te maken.

4) Campbell Hausfeld TQ3104 Luchtcompressor

Als u rustig door de keuzes van de luchtcompressor kijkt, kunt u over de Campbell Hausfeld-luchtcompressor, 80 gallon, verticale compressor, eentraps, 16CFM, 5HP, 1PH rijden (“Campbell Hausfeld TQ3104”). De specificaties zijn opmerkelijk (en enorm): een 80-liter tank, 140 max PSI en 16.0 CFM bij 90 PSI. Het kan werken met verschillende krachtige luchtgereedschappen, vanwege een gietijzeren vierkamerpomp.

Transport, transport en verzamelen aan uw kant alleen kan een grote pijn zijn, vooral als sommige onderdelen ontbreken of kapot zijn. Als u niet zo bekend bent met deze compressoren en de frustratie wilt voorkomen, moet u de TQ3014 gebruiken voor de andere beschikbare keuzes.
No Comments

Post a Comment